Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemma igen efter några semesterdagar vid Bråviken (Kolmården)


Bråviken delight

Gryning går
och viken försvinner
blir till hagar
där bergen betar

svaneplogar
skär i speglarna
och vattnet vaknar
till sågande sång




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-06 20:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En vacker beskrivning av en vacker plats....
2009-08-12

  anits VIP
Ord som ger målande vackra bilder
2009-08-07

  walborg
Skön dikt, musikalisk rytm - vackra bilder! Tack!
2009-08-06

  Teresia Ridell
Sällsynt vackert o djupt Fredrik !!
Varm applåder för dina fina, målande rader.
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö