Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmer mig bort om kärlek att finna


OBOTLIG ROMANTIKER

 

 

 

fångar ögonblick i dagen ljus

livet rör på sig

människor rör sig framåt

solen kastar sitt varma sken i augusti

rönnbären är redan röda nu i stora klasar hänger dom

min dröm om en underbar sommar med en hand i min

min dröm om kärleken en sommar och fjärilar i magen av förväntan

samtal med kärlek mellan två under naturens tak

under stjärnorna vill jag ligga med dig och titta och drömma oss bort

en obotlig dröm om kärlek att finna när två älskar ikapp

berusa mig med kärlekens varma dryck djupt röd doftande av rosor

när själar älskar och kroppar brinner av passion och lust

obotlig romantik er förevigt




Fri vers av Fånga dagen
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-06 22:17



Bookmark and Share


  Hans Christian
"samtal med kärlek mellan två under naturens tak" Så fint skrivet. Tyckte mkt om att läsa denna text.
2009-08-07

  peter markurth
fin
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen