Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMULTRONSTÄLLET

 

 

Landet ett smultronställe

två faluröda hus ett större hus och ett mindre hus

utsikt fjärden glittrande blå vatten omgiven av skog berg

blåbärsris längs vägen in i skogen

sitter på min egen trappa med en bok i handen

filar fötter torra sittandes på trapp-en skönt i solen tittar mot fjärden

går ned för den super super branta backen ned till klipporna och klättrar längst ned till badstegen och heta varma klippor att ligga på

blundar och havet rör sig och vågorna slår mot berget omgiven av en sonat ett brus som gör ljuva toner i mina sinnen

silverstänk i vatten solen kastar silverregn över fjärden

mina ögon och sinnen blir aldrig mätta på denna underbara miljö nej låt det aldrig ta slut varma heta klippor formade av vattnet till plana avsatser

i mina tankar vilar min själ vid klipporna omgiven av vattnet och en klarblå himmel

där där vill jag vara

kupar min hand och bevarar minnet av upplevelsen långt inom mig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-06 22:34



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tack för en underbar vacker berättelse som får mig att drömma mig bort .....
2009-08-12

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen