Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skapade

Du skapade
Jag log
Tog dina händer
La dem på mina bröst
Rör mig
Berör mig
Ta mig skoningslöst
Och lämna mig här
Trött
Utmattad
Men lycklig




Fri vers av M_Franke
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 13:24



Bookmark and Share


  peter markurth
otroligt skickligt, vacker poesi, med enkla medel, skapa en känsla.
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke