Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa fritt...är att ge kärleken spelrum

 




frihetslängtan...

 

Släpp mig fri älskling

så jag får leva...

det kanske är det enda sättet för mig

att kunna älska dig tillbaka på

och jag älskar att leva...

liksom du gör  

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-07 15:28



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jo, kärlek ska andas utan tryck. Respiratorer är bara för sjuka.
2009-08-11

  Junitvillingen
Kommer att tänka på en av mina egna kortistexter ("En kärlekshandling")...Kanske är den största kärleken att släppa den man älskar fri - oavsett vad som sedan händer.
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~