Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LOTUSBAZOOKA

jag är fientlig

men alltid ordentlig

inkompatibel

och föga flexibel

det skummar raseri

under ytan

det bubblar ganska

hotfullt i grytan

 

jag möts av avsky

ibland kan det roa

och ibland kännas

som kram från en boa

det finns en underström

som är farlig

den rinner undan

om jag är varlig

 

en bön till Gud

gör all skillnad i världen

en dag i seger

är absolut värd en

för det finns flera sätt

att vända svärden

men bara ett är rätt

nu fortsätter färden...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090806-07




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 17:44



Bookmark and Share


    Tea Alex
Gud är bäst! :)
2009-08-09

  genni VIP
Jag måste erkänna att den här faktiskt är riktigt bra!
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP