Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augusti-dubbelhaiku

Fönstret står öppet
natten är stilla och mörk

månskivan strålar.

Kräftkalas granngårds
alla sjunger Helan går!

gul pappersmåne.




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-07 23:35

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nr 2 är min favorit ...
2009-08-09

  Björn Nilsson VIP
Här jobbas det skickligt fram från augustiromantik till kraschen på slutet! Bra!
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP