Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8/8: Namnsdagslimerick till Silvia och Sylvia

 

När Silvia blev landets drottning

slet Sylvia med gyttjebrottning.

Ja så kan det gå!

Vi drager vårt strå

i tillvarons märkliga lottning. 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-08 06:58

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så bra!!
2009-08-08

  Rune Thorsell
Ja, vi minns ju: "Det sade blott KLICK"
och att sedan han Silvia fick.
Sylvia: "Låt dem gå på —
jag klarar mig nog ändå!"
2009-08-08

  lodjuret/seglare VIP
jo, den här gillar jag
trenne parasoller mot stark sol får den
2009-08-08

  Per Rydberg
En fin namnsdagsvers. Har du skickakt den till Drottningholms slott?
2009-08-08

  Njord
Extra bra! Och tänkvärd!
2009-08-08

  Gunnel André VIP
Ett lapptäcke är vad den är, tillvaron. Snyggt!
2009-08-08

  Lili Samuelsson VIP
lysande limerickat
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP