Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tog andan ifrån mig

Ögonen fängslade mig
Konsten fick mig att tappa andan
Kippade efter luft
Närapå kvävd
Hänförd
Berusad
Visste inte
Att livet kunde inehålla
Något så vackert
Fick tillbaka tron
På mänskligheten
Den jag tappat på vägen
Mörk o grå
Var min tillvaro
Sen dök du upp
Från ingenstans
Och tog andan
Ifrån
Mig




Fri vers av M_Franke
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-08 21:37



Bookmark and Share


  peter markurth
stark känsla
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke