Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger mig

Inte en sekund
Att förlora
Svåra år
Sår på armar och ben
En liten flicka
Om förvirringen förbytts
Förvandlats
Förvandlat mig
Väntar på dig
Ta på mig
Min kropp längtar
Efter beröring
Känna dina händer
Smeka min nakna hud
Måla din konst
På mitt skinn
Viska saker i mitt öra
Jag kastar huvudet bakåt
Ger mig
Ser mig besegrad
Känner din tyngd
Ger mig hän
Tills det enda som finns kvar
Är stjärnorna i taket




Fri vers av M_Franke
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 00:32



Bookmark and Share


  peter markurth
romantik...
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke