Foto: Christer Stridh (2006), Musik: Larz Gustafsson (2009)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Christer Stridh (2006), Musik: Larz Gustafsson (2009)


HALLONSODA

sällskapet drar vidare

det är alltid så

cirkusfolket lämnar stan

och den blir åter grå

en av estradörerna

är flickornas idol

prinsen av charmörerna

en tonårsdrömssymbol

hallonsoda smakar han

jazzgossen fast pop

välplanerat skakar han

på sin unga kropp

extranumret tonar ut

folket har fått sitt

alla sånger har ett slut

när ska jag nå mitt?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/8 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-10 11:48



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Tycker också titeln är lysande till de bubblande orden.
2009-08-11

  Mats Henricson
En roande och upplivande kaskad av ord !
2009-08-10

  RedCherry
Poesi är filosofi och du lyckas alltid få mig att fundera.
jag gillar det, du är bra och dina texter vackra och realistiska levande.
2009-08-10

  Marjavaara
klockrent namn på dikten
2009-08-10

  Måna N. Berger
Man vet aldrig när man sjunger på sista versen, kanske det kan kännas en aning, tycker jag ibland..
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP