Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten styr



Jag tänker på ditt hår,
mörkret i ett hjärta,

flyr,
drömmarna,

de förunderliga,
blicken,

ser nu,
att du vill veta,

mer än sanningar,
förenade,

kysser dig,
sade kärleksord,
du känner mina drömmar,

väntar nu,
på din kropp,

i mörkret,
känner jag ditt hjärta,

föreningen,
den sensitiva flickan,

vill älska henne redlöst nu,
ta hennes kropp,

närheten dånar,
färgerna våndas,

du är naken,
möter mina ögon,

vill,
älska,

natten styr




Fri vers av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-11 18:43



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känsligheten
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth