Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade i mörkret


Dina drömmar visste,
jag såg en tår,

falla,
ömt farväl,

hösten väntar,
dina kyssar mot min själ,

en ung kvinnas doft,
nära kärlek då jag smeker dina ögon,

såren syns ej nu,
ty mörkret stal en sång om kärlekens dillemman,

visste medens att vi skulle älska nu inatt,
din kropp, mot min,

andetagen,
de samanflätade tankarna,

dina stön,
orden,

början på en kärlek,

du doftade höst då vi älskade i mörkret




Fri vers av peter markurth
Läst 157 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-11 18:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt....
2009-08-11

  Suzy med punkterna
Sista meningen är underbar
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth