Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FYLL MIN TOMHET

 

 

Tomhet en känsla

ett ord

tomhet öderlägger en själ

tomrum rum av fulla tomrum

tomhet bakom framför

tomhet en oändlig tom tomhet

brer ut sig över gestalt kropp själ

tomhet känner dig i varje vrå i karg själ

ropar se mig då men förblir osedd

måste det kanske kännas tomt och ensamt innan påfyllnaden kommer?

vill känna glädje vill känna hopp om framtiden

varför känner jag mig så utanför i gemenskap av människor

vill passa in vill känna att jag har nått att ge

tomrummet gapar stort

ge mig en riktning att gå ett mål att nå

fyll tomrummet med kärlek och glädje     




Fri vers av Fånga dagen
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-11 21:50



Bookmark and Share


  Gormsen
Tomhet finns till för att man ska kunna fylla den med något - men trots definitionen är det ibland som förgjort ... men kämpa på min vän! Du ÄR inte ensam!
2009-08-12

  Catharina Edin
Där finns något! Jag vet! Fortsätt sök dig utåt och inåt så trillar det ner i brevlådan eller sinnet! Kram till dig Fånga-dagen!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen