Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empty

hör natten andas

inom ramar av månens närhet

så som saknad smeker på slätter

och låter tystnaden rullar in

som en våg över 

himlavalvets ängar

det är just då

precis så

inget mer kan sägas

utan bara är

 




Fri vers av Lindizz
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-12 00:43



Bookmark and Share


  karenina VIP
vemodig men en väl och rikt beskriven målning, väldigt fint
2009-08-12

    tramp
Finstämd och vacker nattbild du förmedlar här.
Gillade detta med himlavalvets ängar… ja så är det nog !

tack
2009-08-12

    Maria Malm
Håller med nedan.
2009-08-12

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz