Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UNG PÅ NYTT

kärlek är rena föryngringskuren

livlig som maj månad i naturen

oavsett om den är obesvarad

finns den i hjärtats djup väl bevarad

drömmen i sig blir en glädjekälla

och ur dess flöden kan våren välla

mera än instinkter som hos djuren

ursprungligen är den himlaburen

extra utöver det ordinära

sådana blir vi när vi blir kära

beatles sjöng att den måste gömmas

viss sorts kärlek kan bara drömmas

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090812




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-12 13:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet av dig....
2009-08-13

  Elaine.S VIP
Det där var fint nedtecknat!! Om kärlekens kraft.
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP