Skriven på melodin "Let´s Face The Music And Dance " av Irwing Berlin.http://www.youtube.com/watch?v=TnfKmNRfLYU" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriven på melodin "Let´s Face The Music And Dance " av Irwing Berlin.http://www.youtube.com/watch?v=TnfKmNRfLYU


GE LIVET EN CHANS

det kan bli svårare sen

men än så länge

finns månsken, musik och romans

låt oss ge livet en chans

 

 

innan caféet slår igen

innan man ber oss om en dusör

såsom sig bör

vart vi än går någonstans

låt oss ge livet en chans

 

 

snart närmar sig gryningen

och vi går hem igen

till vårt

 

 

det kan bli tuffare sen

det kan bli världskrig och hungersnöd

och brist på bröd

och balans

så ge nu livet en chans

 

 

skördarna kan ju slå fel

svininfluensan är här

och döden ger ingen dispens

låt oss ge livet en chans

 

 

LARZ GUSTAFSSON   (Musik: Irwing Berlin)




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-12 13:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Det gäller att LEVA varje dag......livet levs bara en gång...bra..
2009-08-13

  sulimaa
Den här var bra ...gillas!
2009-08-12

  palle
Han är vägen sanningen och Livet! För att citera S.Lidman " Det är vårroch hela mäsklighetens eviga lycka, att Jesus aldrig skrev något politiskt program - att Han aldrig utarbetade något moraliskt system - att Han aldrig utformade någon filosofisk läroåskådning - utan att Han troget förblev vad Fadern låtit Honom födas till: Väg - Sanning - Liv! "

Tack för en fin dikt! Mvh Palle
2009-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Dans hatar jag, men jag älskar livet.
2009-08-12

  SurtantZ
Livets levs!!
Kanske man skulle lära sig att dansa? :-)
2009-08-12

  anits VIP
En härlig text, som jag
gärna stämmer in i
2009-08-12

  Måna N. Berger
Ge alltid livet en chans! Härlig text den här!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP