Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhinder

Det tunga svärdet blixtrade i natten,
törstade svårt efter ditt blod,

lakej,
spelad oskuldsfullhet,

samvete,
tryter,
dagliga reflektioner,

gyllene drömmar,
förtär vår ondska,

kantad av lik,
en livstid,
skir och varm är döden,

en kula slitrer loss en bit av ditt huvud i natten,
smällen,

ekar,
mina andetag,
snabba,

hjärtat,
slår,

ej panik nu,
du var död då jag kom,
du var för satan död,

lögnerna var ej ditt väsen,
jag förhindrade ju bara,

smärtan




Fri vers av peter markurth
Läst 168 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-12 18:57



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Smärta...berörande med varje bokstav!! Ger mig levande bilder/B
2009-08-12

  Christine Sabel
Kraftfull, jag skulle vilja vända till "du var död för satan"..
2009-08-12

  blaite
Grym men underbar..
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth