Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterhjärta

Jag ser tårarna som
skriker i dina öron.
Ögonen som lyser av
tomma ord.


I dina ögon ser jag
allt du ser.


Drömmar om allt du aldrig blev.


Jag ser smärtsamma minnen
som sakta äter upp din själ.
Den trappa du nu må bestiga
saknar många steg.


Dina gröna ögon är så gamla
medans själen din är så ung.
Bördan du bär är alltför tung.


Jag ser ditt ADHD-hjärta
och dina osynliga sår.
Jag ser din dystra vinter
som aldrig blir vår.


Jag ber dig om ett leende
men munnen låser sig.


Då ber du mig om detsamma
och i samma stund förstår
jag att du är mig.


Ärkeängelen




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 683 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-12 19:20



Bookmark and Share


  Sikska
Så otroligt fint skrivet! Så äkta och otroligt... kan bara applådera och buga inför en Mästare av Ord
2009-09-12

    Pivvi
den här dikten skrek på något sätt mjukt om smärta i mitt öra, tack!
2009-08-30

  greajt
älskar raderna
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael