Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JOHNNY JET

vi borde sjunga en duett

en låt från min tid, johnny jet

som "lust for life" av iggy pop

"clash city rockers", "blitzkrieg bop"

vi borde ordna en konsert

nere i stockholm eller här

jag har sett drömmar gå i kras

så jag förtjänar ett kalas

 

 

 

tänker på "dorian grays porträtt"

livet som sådant, johnny jet

allt som gått snett och fel & rätt

livet är inte alltid lätt

när alla ljus har brunnit ut

står bara ett kvar där till slut

men jag vill leva tills jag dör

fast jag är misslyckad och skör

 

 

 

vi blir det fräckaste man sett

vi blir en knockout, johnny jet

känner mig sorgsen men i form

för att ta publicum med storm

vi skulle ge dem sjuttiotal

bowie, t-rex och karneval

blodet ska brinna rött och hett

brinna för konsten, johnny jet

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090814




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-14 15:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skriven......brinna för konsten, precis så !!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP