Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CHANS

ge mig en chans

att visa vad jag går för

släpp fram mig en sista gång

visst kan man kalla det

bekräftelsebehov

men jag står här med en

nyskriven sång

den innehåller allt

jag står för

i kubik och koncentrat

så låt mig visa vad jag går för

och jag ska skaka hela denna stat

 

 

tillfället gick mig ur händerna en gång

alltsammans var mitt eget fel

jag blev förloraren som hamnade i skamvrån

i livets hårda spel

men med musikerna bakom ryggen igen

är jag redo för en helt ny dust

så låt mig visa vad jag går för

ett enda mayhem från kust till kust

 

 

 

öppna någon sidodörr

ge mig en möjlighet

ni ska inte ångra er

jag har kommit in från förr

jag bär på en hemlighet

ni får mer än det ni ser

jag är alls ingen bildskön adonis

åldern har tagit ut sin rätt

men jag är långtifrån katatonisk

och jag kan rocka dig sjöblöt av svett!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090814




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-14 15:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt starka rader.....pulserande livsbejakande..
2009-08-15

  Junitvillingen
Superbt slut på en skön text!!!
2009-08-14

  Mats Henricson
Yeah ! Rock On ! Rock´n Roll has no age !
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP