Alla "profeter" kommer INTE från Gud. Och kärleken är inte avsedd för alla." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla "profeter" kommer INTE från Gud. Och kärleken är inte avsedd för alla.


SVEDA

söker ett ansikte i vimlet

fast jag vet att det inte finns där

söker förnimmelser en morgon

söker i drömmen som gör mig kär

strider mot skepnader av tvivel

fast jag vet att de faktiskt har rätt

klamrar mig fast vid illusionen

för det finns inget annat sätt

söker en kram och verklig närhet

känner mig ensam, frusen, dum

ständigt predikas det om kärlek

jag reser hem till ett ensamt rum

massorna tror på lögnens budskap

allt är så enkelt just i kväll

själv står jag där med all min kunskap

hopplös och kärlekslös rebell

nu har det nya dygnet inletts

om några timmar blir det ljust

det är med smärta jag har insett

så meningslöst att bli förtjust

visst lever hoppet som en dagdröm

men det är praktiskt taget allt

spela en svart sång på din hagström

mitt liv ska alltid vara kallt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090814-15




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-15 08:27



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket berörande text, som
gör ont att läsa
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP