Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homage till fru Sandberg

 

 

Ack, Värmeland du sköna! 

 

Fryxell och Lagerlöf

Tegnér och Ferlin.

Berg och Geijer.

Tureson och Kalin.

Samt Bodil Sandberg.

Nog är listan bra fin! 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-15 14:06

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Hurrar här och håller med om
att vår Bodil hon är fin hon!!!
2009-08-17

    Bodil Sandberg
Här loggar jag in på morgonkvisten
tämligen nyvaken och mör
och kommer till din sida Calle..för dit
går jag det första jag gör
och vad får jag därmed skåda
jo denna varma dikt till mig
hur kunde jag väl NOG tacka dig
ej finner jag tillräckliga orden
Calle du är gulligast på Jorden!!!
taaaaaaaaaaaaaaaaack snälla goa vän!!!
kraaaaaaaaaaaaam
2009-08-17

  Rune Thorsell
Ja låt oss samlas i jättekohorter
vi som är Bodils trogna supporter
och klappa händer tills händerna ömmar
och hurra så kläderna brister i sömmar.
2009-08-16

  Lilla My* VIP
Härmed skriver jag under!
2009-08-15

  Njord
Jag instämmer helt i denna hyllning till vår värmländska Poetissa!
2009-08-15

  Gunnel André VIP
Grattis Bodil! Det är inget dåligt betyg!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP