Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ ONT KAN LIVET ALDRIG GÖRA

så ont kan livet aldrig göra

som när du inte kan ta del

när ingen längre orkar höra

när allt det som du gör blir fel

sån smärta kan man bara känna

när man har skärmats av för gott

när inga broar finns att bränna

och slutet aldrig kan bli gott

 

 

 

den bittra kalken töms till botten

dess eftersmak är vidrigt besk

du ser att det står "nit" på lotten

och livet blir ett enda träsk

ett hem för paddor och reptiler

och ingen kommer på besök

de skräms av alla krokodiler

som lurar bakom varje krök

 

 

 

så svårt kan livet aldrig sarga

som när du ligger blödande

och även detta tycks förarga

långt mer än krig och dödande

det faktum att du existerar

har blivit till en sorts problem

och alla snillen spekulerar

i varför du är så extrem

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/8 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-15 16:59



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja även här känner jag någon sorts sorg förmedlas, ilska främst - men sorg bakom. Ser en mjuk själ som vill hållas i varma, varsamma händer.
2009-08-15

  Mats Henricson
Elegans med Sting i........
2009-08-15

  Svartsilver
riktigt bra. titeln var klockren
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP