Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje likhet med en nu livande person är fullständigt avsiktlig!


16/8: Namnsdagslimerick till Brynolf

 

 

I Halmstad satt Brynolf, lätt grånad

och sa: "Jag är ganska förvånad.

Jag drog ju fram buset

i Efterlyst-ljuset

men undslapp bli hånad och rånad!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-16 06:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja sannerligen avsevärt förvånansvärt
i denna tid som faktiskt är ur led
att Brynolf fick vara ifred!
toppenbra limerickat som alltid!!
2009-08-17

  korpfjäder
Sköna rim och mycket humor i den här!
2009-08-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
En Ewa från staden på G
glad att Brynolfsdagens namn få se
då hon fyller år
och det henne då slår
fint lyft att du den dagen fick me´
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP