Vill man kan man sjunga den på melodin "Little Willy John" med Peter LeMarc och då lägga till refrängen: "Åh, låt mig höra den en sista gång, spela upp en pilgrimssång med Lazze Gustafsson..."
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vill man kan man sjunga den på melodin "Little Willy John" med Peter LeMarc och då lägga till refrängen: "Åh, låt mig höra den en sista gång, spela upp en pilgrimssång med Lazze Gustafsson..."


ENKELRIKTAT

vi möttes en afton i regnet

på väg till musikhuset

hon stod där med johnny och gänget

och log mot trafikljuset

jag kan inte tolka signaler

jag trodde förstås det var grönt

jag ville bli helkär och galen

det skulle ha varit så skönt

 

 

jag bodde på norrbågen tretti

och hon på kristinaplan

hon var som ett regn av confetti

jag var som en pelikan

kontraster kan dras till varandra

som minus- och pluspol gör

men jag är nog dömd till att vandra

tills den dag min kroppshydda dör

 

 

 

augustis sötaste frukter

är och förblir denna tjej

sprider de läckraste lukter

men inte hemma hos mig

här hör jag klockorna ticka

regn faller utanför

det är nog aldrig rätt flicka

en sån som jag faller för

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090815-16

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-16 08:55



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
En svävande känsla av olycklig kärlek, ena stunden lycklig men i slutändan omöjlig. Men fantastisk bra flyt och väldigt fin att läsa./B
2009-08-16

  anits VIP
Mycket vackert, men känner ditt
vemod när jag läser
2009-08-16

  Måna N. Berger
Och på melodin till den sköna sången.. fint!
2009-08-16

  Teresia Ridell
Härligt flytande i sköna kulörer med värme o gnista som sjuder rakt igenom !
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP