Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en röst<br>


En studie i bitterhet

  

Hjärtats spränggräns nådd 

men en stenmun vill pumpa liv i osagt

 

det rinner till så läpparna bågnar

och motionerar munnens muskler i

ett litet cyniskt leende

 

som en hand vill knyta sig rakt igenom

med en svart damm ord

trots intill bitterhet bedövad

 

men mig ska den inte gripa tag om

inte, senor, hud kapsla in

 

eller något av de älskande andetagen

tills de segnar ned

jag har ett barn att tänka på.




Fri vers av Cadena
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-01 13:01



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Din hud lever nära sina djup..
men ändå är det inte ärr
som talar..

trots
2010-04-30

  Gunwale VIP
Starkt.
2010-04-15

    Erika H
Starkt skrivet. Många fraser som lägger sig och pockar lite extra på egna tankar.
Slutet, där finns det stora. När valen begränsas och det blir en självklarhet i vad som måste göras, måste vara.
Bitterhet, en av våra värsta "egenskaper". Så förödande och inifrån ätande.
Fint detta!
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena