Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famntag i sorg och meningslöshet


Det finns inga ord som jag kan ge dig
för hålen är för stora
Bokstäverna faller igenom

Alla meningar klibbar mot pappret
Blir med ens så meningslösa

Jag vill bara hålla om dig
ljudlöst

För jag vet
det finns dagar då jag inte orkar
då jag väljer att ta ett steg tillbaka
Blunda
och låtsas som om döden inte fanns

Som om han ännu fanns

Men du sitter där
med livet splittrat kring anklarna
Befinner dig mitt i stormens öga
utan möjlighet till ett syrerikt andetag

Och jag kan bara titta på
medan helvetet virvlar omkring dig

Jag skulle ge allt
för att mildra din sorg
allt för att läka din själ
allt för att tvinga tiden tillbaka

Men det enda jag kan göra
är att hålla om dig


länge




Fri vers av HQ
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ