Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyrande



Bakom allt det nya

ligger det kvar.

Pyrande.

Lägger locket på



kväver det



som inte får vara kvar.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-08-17 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean