Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KATT FÖR SIN HATT

skickar sos i cyberrymden

här finns en förbjuden regnbågskyss

längtar efter morgonljus och vänner

allt det där som var som känns som nyss

när paniken griper efter hjärtat

med en oerhörd intensitet

vill jag kasta mig på telefonen

i ett rop på varm medmänsklighet

 

 

ensamhetens bödel höjer yxan

runtom samlas djur som äter as

detta är det straff som man har utdömt

gatloppet har nått sin sista fas

katt- och råttaleken når sin kulmen

det krävs mod för att bekänna färg

utan det som alla borde äga

tränger kylan genom ben och märg

 

 

 

stolthet är ett mynt som har två sidor

älska mig igenom denna natt!

så att jag åtminstone får känna

att jag inte är åsidosatt

du är mjölk och socker, ständig sommar

katt i hermeliners kavalkad

fantasin får flöda fritt i rummet

komponera nattens serenad

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090817




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-17 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
FANTASTISK DIKT: I KLASS MED FRÖDING: TACK!!!!!!!
2009-08-18

  mare VIP
Bra skrivet.......
2009-08-18

  Måna N. Berger
Varm medmänsklighet är ett överlevnadsbehov. Jag hoppas ditt sos nådde fram!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP