Bilden: Larz sjunger och förkunnar evangelium på Oggetun i Norge." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden: Larz sjunger och förkunnar evangelium på Oggetun i Norge.


UTSÄND

fast temat är detsamma

är tonläget ett nytt

jag måste börja damma

här i min trånga hytt

jag måste vädra ut allty

som alstrar unkenhet

om jag vill bli betraktad

som trovärdig profet

 

 

men hur ska nya tider kunna stunda

om vi är rädda för det annorlunda?

när vattnen som vi rör oss i är grunda?

när vi har valt att gömma oss och blunda?

om fegheten får göra alla stumma

om  kunskapsbristen gör att vi blir dumma

står vi med krökta ryggar och blir krumma

vem törs marschera till sin egen trumma?

 

 

jag står vid vindens ängar

ser flyttfåglarna dra

det kostar inga pengar

att bara svara ja

vem rider in i striden

med hoppets fackla tänd?

den som har upplevt Friden

och som har blivit sänd

 

 

LARZ GUSTAFSSON  090818




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-18 13:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra från ditt hjärta av längtan......
2009-08-19

    ej medlem längre
så oerhört bra!"vem törs marschera till sin egen trumma"
inte många tyvärr. vi stirrar oss blinda på varandra , särskilt
här i "mellanmjölkens land":
2009-08-19

  walborg
Riktigt fint skaldat och bra budskap!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP