Bild: Tony Eriksson, Valbo" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: Tony Eriksson, Valbo


PARADIS-COTEK

smek mig, vind

smek mig, sol

bortom farhågornas dal

dessa gåvor av Gud

detta gratiskapital

genom nätter av sår

genom tänkta lyckoår

smek mig vind

smek mig, sol

tills jag skrattar åt i går

tiden är en linjal

som vi mäter livet med

vinter, vår, sommartid

och novemberstorm så vred

jag har nu

jag har sol

jag har smeksam morgonvind

fick en dag av min Gud

och Hans smekning längs min kind

sista dansen går nu

runt i ängens gröna rum

snart dör blommorna bort

som ett slags postludium

men jag leker med smek

himmelen blir aldrig blek

inget hat

inget svek

i mitt paradis-cotek

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090819

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-19 13:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Fina rader.....
2009-08-20

  anits VIP
Så underbart vackert berörande
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP