Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILA TÅRAR LÄNGS MIN KROPP

 

 

Det är så  varmt men ändå så kallt

Det blåser en sorg över min själv och kropp

Det blåser så hårt att jag hålls ned på marken och blir sparkad från alla håll och kanter

Det gör ont och spränger är det sorgen jag känner komma?

Min kropp är inte glad den gråter lila tårar som faller tungt så tungt

Det svider det bränner och ömmar och drar fÖr varje andetag och rörelse

En trötthet anfaller mig som slår mig omkull 

Värken värk-er mig sönder

  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-20 17:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter så smärtsamt.....då kan det verkligen kännas kallt..
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen