Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÖSTRÖDA HÅR

ditt höströda hår

är det första jag ser

du cyklar och ler

södra kungsgatan ner

vad tänker du på?

vad lyssnar du på?

själv sjunger jag muntert:

"så länge skutan kan gå..."

 

 

din fladdrande kjol

är det sista jag ser

du susar mot centrum

södra kungsgatan ner

du slukades av

ett människohav

du var en historia

som aldrig nånsin blev av

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090820




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-20 18:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint diktat.....
2009-08-21

  Marjavaara
Fick till den braa.. Gillade de där med kjolen.. Fick exkatka bilden
2009-08-20

  Måna N. Berger
Den här kommer mig att tänka på Stig Claessons "Henrietta ska du också glömma", när han säger: "Jag kände i alla fall igen dig den här gången."
2009-08-20

  * Ammi *
Härlig poesi!
applåd
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP