Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLT DU RÖR VID BLIR TILL KONST

allt du rör vid blir till konst

allt du rör vid blir konstnärligt

färgen i din fantasi

gör det vardagliga härligt

när du målar inifrån

inspireras jag att skapa

i den färgglada ridån

klänger min teaterapa

 

 

på min vita duk har du

stänkt din färg som jackson pollocks

både rosa, svart och gult

som på "never mind the bollocks"

färger är din rikedom

få var vi som då förstod det

du fick rätt, de hade fel

du har inte tappat modet

 

 

 

allt du rör vid blir till konst

scenerna blir vernissager

du kom styrkt ur lidandets

svårforcerade passager

drömmen kunde inte dö

kampens sötma heter segra

allt du rör vid blir till konst

våga vilja, våga vägra

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     20/8 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-20 18:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra målat.......
2009-08-21

  Måna N. Berger
Starkt och livskraftigt!
2009-08-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt underbar i sin helhet...vackert..konstnärligt och poetiskt../B
2009-08-20

    sajo
Och dina läsvärda ord är som en målad tavla man ser framför sig.
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP