Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Så längesen...
Orden har varit
inlåsta
någonstans

Svårt att sätta ord
på det som ÄR
Det som är
bortom orden

Tystnaden
kan också tala
starkare och klarare
än många ord

Så är jag tyst
men inom mig sjunger
mitt livs alla sånger




Fri vers av KarinAmanda
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-20 21:52



Bookmark and Share


  Ilona _L
Så vackert Karin!
2009-08-24

  Vågan
"Så jag är tyst men inom mig sjunger mitt livs alla sånger". Känner igen! Fint!
2009-08-21

  poetryGirl
så fin
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda