Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillräcklig

Att inte räcka till

är självplågeriets

känslokraft som tär


Önskar en dag att

att jag räcker till

och duger som jag är


En dag vill jag leva

och älska av hjärtats

lust när du har mig kär




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 450 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-08-21 00:15



Bookmark and Share


  aol
underbart vackert kändes långt i i mitt hjärta
2009-08-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Alla får nog såna tankar ibland. Men jag lovar att du duger EXAKT som du är!
2009-08-23

  Junitvillingen
Klart du duger som du är!! Tappa inte tron på dig själv - du är en mycket vacker själ:-)
2009-08-23

    Lindizz
Du duger precis så som du är, du är unik. En mycket bra och välskriven poesi.
2009-08-21

    ej medlem längre
Bra skrivet! Och du duger precis som du är, vi vill inte ha dig annorlunda. kram
2009-08-21

  Anna Liljestrand
Du är alldeles perfekt som du är!!!!!!!!!!!!!!!!
Var rädd om dig!!
kram
2009-08-21

  sulimaa
Att inte räcka till...det gör ont ..jag vet...
Men jag vet oxå att du duger exakt som du är !!!
2009-08-21

  Angeldust
Vackert kram Sunny
2009-08-21

  * Ammi *
man gör det man kan och orkar, att inte räcka till kan kännas som krav, och då får man backa. Alla borde få duga som de är, och duger man inte, tja .. då får det vara tycker jag i alla fall ..
2009-08-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det man vill
räcka till inte
bli en refill...
Gott skrivet!
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi