Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SJUMILASTÖVLAR

fåglar flyger ur mitt hjärta

om jag får öppna det

blommor växer från mina läppar

om de ges möjlighet

falkar svingar sig över åkrar

örnar över öppet hav

vackra korpar, hökar och vråkar

vykort skrivna med vandringsstav

månsken speglar sig i tårar

som skänker dimension

inga hårda ord som sårar

i min transformation

irokeser, pawnee och kråkfot

dansar vintern till april

panoramats spektra är pärlor

genomskåda mig som du vill

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090821




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-21 10:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2009-08-21

    Tea Alex
irokeser, pawnee och kråkfot

dansar vintern till april

panoramats spektra är pärlor

genomskåda mig som du vill




Även här var slutet träffande! Bra!
2009-08-21

  mare VIP
Mycket bra skrivet.......
2009-08-21

  Maria Natasja
Vackert mannen!!!
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP