Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en del av livet..



när venus tänder sin lampa lyser elden från passionerad lust


eller nakna kroppar som bildar figurer i snö eller bland lakan


hur rosenbladen ligger utspridda över säng och golv


där skratt är melodin utan toner utifrån


då kunskap är livet och hur vi vårdar det


att det yttre är något vi åldras med


tilliten är att vilja ta emot som ge kärlek


vad livet kan vara enkelt....




Fri vers av JNI
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-21 15:54



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En behaglig och på något sätt klassisk vacker text
tack för läsningen
2009-09-15

  Blåbäret
"där skratt är melodin utan toner utifrån"...det porlar så vackert i sin egen melodi

alla delar, varsin och tillsammans, ger oss en helhet
2009-08-22

  aol
vackert fint skriftat
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI