Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14 TIMMAR

 

 

sömn åter sömn

 

bort i ett landskap

 

där jag slipper känna

 

på riktigt

 

14 timmar sömn

 

är det en flykt

 

eller är det läkning?

 

jag är så trött

 

på vakenhetens smärta

 

behöver få läka mera

 

behöver få energi

 

livsenergi att vilja

 

gå mot nästa morgondag

 

är i ett landskap där smärtan är

 

nu efter 14 timmars sömn

 

har jag fått resa i drömlandskap

 

längtar nu att få känna nuet

 

utan smärta

 

i vaket tillstånd

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-22 12:55



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Skriver under på Cosmic Johanna .....
2009-08-23

  Gormsen
En mycket naken och direkt text. Att ha ont är en ständig plåga. Har själv sett det på nära håll.
2009-08-22

  LenaJohansson VIP
- sömn, i balans, återställer balansen - läker kroppen - kroppen får tid att återhämta/bygga/läka
2009-08-22

  Catharina Edin VIP
Sömn är ju helt klart en flykt - som man behöver ibland - lycka till med vakenheten också!
2009-08-22

  Cosmic Johanna
Jag hoppas din önskan får vingar!

Har hört att sömn har läkande kraft.
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen