Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt hos dig.





















I dina armar

















Kan jag gäspa.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-22 23:31



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
säger så mycket, lämnar ett leende

tack!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP