Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyar sörjer

Rester av en kärlek gråter,
mörkret,

skyar sörjer,

din blick i fjärran av ett andetag vi delat




Fri vers av peter markurth
Läst 287 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-08-23 22:00



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ypperligt och kärnfullt!

**applåder**
2009-08-24

  HQ
Mycket vacker text
som säger massor med få ord!
2009-08-24

  Fånga dagen
ett underbart vackert andetag
mvh ak
2009-08-24

  walborg
Så finstämt, längtansfullt vackert beskrivet - ett oförglömligt möte.
2009-08-23

  * Ammi *
finstämd, ja! slutet så bra ..
2009-08-23

  Night Soul Woman
"din blick i fjärran av ett andetag vi delat" en dikt i sig, bra skapat som en målning*applåd*
2009-08-23

  -Dandy
tycker särskilt om rubriken!!
2009-08-23

    tapetklister
"av ett andetag vi delat"

poesi i en halv mening. vackert!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth