Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag där igen

Nu är jag där igen
närhetslängtande
som en slingerväxt

Måste försöka kuva
och stoppa ner
vill inte såra

Får gå till drömmens värld
och älska om och om igen...




Fri vers av mjuk
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-24 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk