Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAGABOND I VENEDIG

jag vill kunna ropa:

"staden är min!"

fast jag vet att den

egentligen är din

vill ha frihet att få

leva ut min dröm

utan betsel, utan piska

utan töm

 

 

jag vill vandra som en fri man på stan

låta hjärtats klocka styra mina steg

utan mål men med en mening ändå

utan anklagelser om min egen väg

 

 

jag vill sjunga

som leander sjöng

om venedig i den höga nord

som har sådan sällsam dragningskraft

som ett gigantiskt

swedish smörgåsbord

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090823-24




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-24 10:26



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En dröm om frihet.
Kanske, med associationen till Zarahs mörka röst i bakhuvudet, kunde jag tänka mig ett Schwedishe smörgasbord istället? :) Sensuellare!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP