Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forts på föregående dikt


Fraktaler

Intill ytorna
där vi själva bor
springer spindlar
med kylan rinnande
i sirap genom sprickorna
ned till våra cementhjärtan

men mysteriet
möts i fraktaler
av varje reva
för döden är
ända död
där du väntar




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-24 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö