Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BOTTENSKRAP

ingenting

tjänar nånting till

inget blir ändå

som jag vill

varje försök

är meningslöst

fostret ska dö

i sin kuvös

jag har sagt:

"allting är förbi"

allt förbli

dröm och fantasi

ingen kan

förneka det han ser

inte lönt

att ens försöka mer

utsidan

är utslagsgivande

kroppen skymmer allt

mitt skrivande

skugor kastas

över tid och rum

genast framstår

konstnären som skum

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090824




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-24 18:02



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Hej vän, den som tycker att konstnären är skum är nog rätt okonstnärlig.. Fin och tankfull andra del av dikten.
2009-08-24

  Måna N. Berger
Inte alls. Kroppen är ett transportmedel, en täckt vagn med gardiner för fönstren. Men ljuset inifrån skiner igenom!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP