Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGEN OCH NATTEN

 

 

Tvinga månen att lysa

just bara för mina ögon

 

Låta solens 

  sken falla över min axel

 

fånga går ej dagen

fånga går ej natten

 

du som lever genom dag

du som går genom natten

 

Du har fångat

både natten och dagen

 

 

 

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-24 22:27



Bookmark and Share


  Gormsen
Ännu en applåd från mig! Jag är hänförd!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen