Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD HJÄRTAT ÄR FULLT AV

 

 

 

Citerar

Vad hjärtat är fullt av

Är mina händer fyllda av

 

 

 

Vad hjärtat vill säga

skriver mina händer

 

 

 

 

vad min mun talar ut om

är hjärtat mitt fullt av

 

 

 

 

vad min kropp skådespelar

talar min själ av 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-24 22:35



Bookmark and Share


  peter markurth
idemäigt mycket bra
2009-08-30

  kärleks ängel
underbar!!
2009-08-25

    sajo
Denna gillar jag mycket, det är så det är för många av oss som skriver. Jag bokmärker din text.
2009-08-25

  Gormsen
En sann poetisk ådra har du CD!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen