Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svåra tankar

En tomhet
Känsla utan lust
Ser det i dina ögon
En blick
En tanke
Jag är bunden
Fast i min egen tankesfär
Med en dunkande längtan
I själen
Att stilla ditt sinne
Känner mig trasig
En docka som saknar kropp
En flicka
Bunden i det inre
Konstant snyftande i ensamhet
Tiden har kommit
Att lösa alla knutar
Gå vidare
Låta dina varma händer
Smeka min våta kind




Fri vers av M_Franke
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-25 10:57



Bookmark and Share


  peter markurth
oerört innerligt självutlämnande och var, lyckas förmedla direkt...
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke