Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANPASSNINGSBAR

sitt fint

ta en tablett

låtsas som

om inget skett

gå så

häng på

tro inte att

du kan förstå

bli som

din far

anpassningsbar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090825




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-25 17:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter sorgligt och mycket
vemodigt
2009-08-25

  Junitvillingen
Själv är jag glad att jag inte "blev" som min far!;-)
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP